Szerviz - PC-SÁMÁN

Nyitva
9.00 - 18.00 hétfőtől péntekig
9.00 - 12.00 szombaton
Tel.:
+36 62 311 332
Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Tartalomhoz ugrás
Szerviztevékenységeink
Szervizünkben és Szeged 50 km-es körzetében helyszíni kiszállással vállaljuk számítógépek javítását, szoftverek telepítését, vírusírtást, új számítógépek beüzemelést, hálózatba integrálását valamint internetbeállítást.
Kiszállást előre egyeztetett időpontban tudunk vállalni hétköznapokon 9-18 óra közötti időszakban. Aktuális kiszállási árainkról és a helyszíni munkavégzés díjáról érdelődjön munkatársainktól!
Legyen Ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!
Bármilyen informatikai segítségre van szüksége keressen!
Tájékozódjon referenciáinkról!
30 év szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésre. Igény esetén céges megkeresésre referenciákat biztosítunk.
Informatikai tanácsadás/átvilágítás!
Hogy gördülékenyen menjenek a dolgok.. Vállaljuk cégek informatikai átvilágításást és javaslatokat teszünk a fejlesztésekre.
Távoli rendszerfelügyelet
Sok esetben dolgozunk ügyfeleink számítógépén akkor is amikor külföldön tartózkodnak, sok ügyfelünk életvitelszerűen él az Egyesült Államokban, Németorszában, stb. Természetesen ebben az esetben az eszköznek alapszinten működőképesnek kell lennie és a folyamatos internet elérésnek biztosítottnak kell lenni a távoli munkavégzés idejére. Vidéki és szegedi ügyfeleink számára is biztosítjuk ezt a lehetőséget havi díjas és eseti elszámolás alapján is. Sajnos vannak olyan esetek, amikor nem járható ez az út és szükséges a helyszíni kiszállás vagy a készülékek beszállítása szervizünkbe!

Lassú számítógépek felújítása
Ha még a mai használatra alkalmassá tehető számítógépe, mi felgyorsítjuk! SSD-beépítés, RAM-bővítés, újratelepítés, stb.
Kérje ajánlatunkat!
Hibás számítógépek javítása
Működésképtelen számítógépét bevizsgáljuk, a javításra árajánlatot adunk és csak annak elfogadása után kezdjük meg a javítást!
Adatmentés
Ha régi, akár működésképtelen számítógépén tárolt adatokat szeretné külső adatttárolóra vagy másik számítógépre átmenteni, ebben is állunk rendelkezésére.
Informatikai rendszerek kiépítése, üzemeltetése
NAS vagy szerver számítógép központú vállalati rendszereket hozunk létre, amelyek igény esetén távolról is elérhetővé teszik a céges információkat elősegítve az eseti vagy állandó otthonról történő munkavégzést. Adatainkhoz számítógéppel, tablettel, telefonnal egyaránt hozzáférhetünk. Lehetőséget biztosítunk saját levelező szerver használatára, hogy egyetlen külső partnertől se kellen függenünk!

Rendszergazdai tevékenységek
Vállaljuk cégek teljekörű informatikai üzemeltetését, felügyeletét igények szerint a toner cserétől a komplett rendszerek kiépítéséig. Legtöbb partnerünknél önnálóan látjuk el a rendszergazdai munkát, de néhány esetben a főállású rendszergazda támogatását és helyettesítését is vállaljuk. Partnereink között megtalálhatók marketing cégek, műszaki vizsgabázisok, ügyvédi irodák, orvosi rendelők, különféle kereskedelmi egységek, mezőgazdasági termelő és feldolgozó üzemek is, sok más terület mellett.
Informatikai eszközök javítása
Komplett javítási szolgáltatást nyújtunk, annak érdekében, hogy készülékei minnél előbb ismét működőképesen álhhasanak munkába. Hardver és szoftver hibák elhárítását egyaránt vállaljuk. A notebook kijelző cseréjétől a lézernyomtató görgőcseréjéig minden javítást vállalunk! Kérjen bővebb információt!

Szakvélemények kiállítása
Informatikai eszközök meghibásodása esetén kérheti a bevizsgált eszközökről szakvélemény kibocsátását pl. biztosítási ügyintézéshez!
Cím

Starlight Számítástechnika
6723 Szeged
József Attila sgt. 70.
Tel.:

+36 62 311 332
Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Cím
Starlight Számítástechnika
6723 Szeged
József Attila sgt. 70.
Vissza a tartalomhoz