Szaküzlet - PC-SÁMÁN

Nyitva
9.00 - 18.00 hétfőtől péntekig
9.00 - 12.00 szombaton
Tel.:
+36 62 311 332
Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Tartalomhoz ugrás
Értékesítési filozófiánk
Nem forgalmazunk olyan eszközöket, amelyek véleményünk szerint alkalmatlanok a jelenlegi minimális informatikai igények kiszolgálására. Sajnos az áruházak és webshopok még most is a legnagyobb darabszámban olyan notebookokat értékesítenek amelyek processzorteljesítménye nem éri el a mai korban szükséges minimális szintet sem, olyan monitorokat adnak el amelyek nem rendelkeznek digitális bemenetekkel, stb. Mi hiszünk az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartásban és így hathatósan a segítségükre tudunk lenni a megfelelő eszközök kiválasztásában. Részben ezért nem foglalkozunk webshopként értékesítéssel.
Megépítjük álmai számítógépét!
Segítünk elkerülni a tipikus hibákat. (Alulméretezett tápegység, nem megfelelő alaplap, stb..) Kérje ajánlatunkat!
Segítünk kiválaszatni az igényeinek megfelelő alkatrészeket!
Szakmai szempontok figyelembe vételével válsztjuk ki az Ön feltételeinek megfelelő alkatrészeket számítógépébe.
A használatnak megfelelő perifériák kiválsztásában is állunk rendelkezésére.
Sokszor egy kényelmetlen egér, egy nem megfelelő nyomtató is sok bosszúságot okozhat.
Új eszközök értékesítése
Cégünk fő profilja (a rendszergazdai és szerviz szolgáltatások mellett) az új számítógépek és kiegészítőik forgalmazása. Egyedi számítógépeket építünk ügyfeleink igényei szerint. A nálunk vásárolt eszközöket kérés esetén helyszinen beüzemeljük. Kiszállást előre egyeztetett időpontban tudunk vállalni hétköznapokon 9-18 óra közötti időszakban. Aktuális kiszállási árainkról és a helyszíni munkavégzés díjáról érdelődjön munkatársainktól!
Minden megkeresésre aktuális árajánlatot adunk!
Használt eszközök értékesítése
Fokozottan érvényes az oldal elején megfogalmazaott értékesítési filozófiánk a használt eszközök esetében. Minden általunk értékesített használt eszköz hivatalos magyarországi disztributortól származik, 1 év szavatosság vonatkozik rá és az ára ÁFÁ-t tartalmaz! Éppen ezért nem vásárolunk soha magánszemélyektől. Raktáron lévő, azonnal elvihető készülékekről érdeklődjön munkatársainktól. Készletünk és áraink folyamatosan változnak!
Az alábbi linken érhetők el 2-3 nap alatt hozzáférhető termékek listája: használt eszközök.
Figyelem webshopként nem működünk! A kiválsztott készüléket személyesen rendelheti meg üzletünkben! Természetesen a listán nem szereplő eszközök is elérhetők, érdeklődjön!
Vállalati beszállítás
Kérje ajánlatunkat céges beruházások esetén is! Cégünk számos vállalkozás állandó beszállítója új és használt termékek tekintetében egyaránt.
Cím

Starlight Számítástechnika
6723 Szeged
József Attila sgt. 70.
Tel.:

+36 62 311 332
Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Cím
Starlight Számítástechnika
6723 Szeged
József Attila sgt. 70.
Vissza a tartalomhoz